Inici Actualitat La Festa de l’Homenatge a la Vellesa de Taradell no es farà...

La Festa de l’Homenatge a la Vellesa de Taradell no es farà aquest 2020

0
COMPARTIR

El Patronat d’Homenatge a la Vellesa de Taradell ha decidit, coordinadament amb l’Ajuntament de Taradell, no fer la festa aquest 2020. Les activitats s’havien de fer el diumenge 14 de juny i suposava la 66a edició.

El motiu, segons l’entitat, és “la incertesa i l’alta probabilitat que no es puguin reprendre els actes multitudinaris de manera normal fins a una data desconeguda” a causa de l’emergència sanitària produïda pel Coronavirus. A més, cal afegir el fet que la festa compta amb la participació d’un col·lectiu molt sensible al virus. L’entitat havia valorat ajornar la festa i fer-la a la tardor, però al final ha decidit suspendre-la i, per tant, no se celebrarà aquest 2020. Cal tenir en compte que cada any l’Homenatge a la Vellesa reuneix quasi unes 200 persones en el dinar de germanor que se celebra al Centre cultural Costa i Font.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments