Inici Actualitat S’organitza la setena edició del concurs d’Instagram als Tonis de Taradell

S’organitza la setena edició del concurs d’Instagram als Tonis de Taradell

0
COMPARTIR

Per setè any consecutiu, InstaOsona i la comissió dels Tonis de Taradell organitzen un concurs d’Instagram. Es tracta d’un dels concursos amb més participació de la comunitat osonenca, en què es premiarà la millor foto relacionada amb la festa que es
pengi entre el divendres 10 i el dilluns 20, amb les etiquetes #tonistaradell20 i #instaosona. El premi consistirà en un menú de cap de setmana per a dues persones al restaurant Nou Montseny de Taradell.

A més de fer servir les etiquetes del concurs, per participar-hi cal seguir @instaosona i @TonisTaradell a Instagram. El concurs no té límit de participació i cadascú pot publicar tantes fotos com vulgui. Tot i que el dia principal de la festa és diumenge, les
imatges poden ser de qualsevol dels actes relacionats amb la Festa dels Tonis de Taradell.

El jurat, format pels gestors d’InstaOsona i la comissió organitzadora dels Tonis, decidirà el guanyador. Es valorarà que la imatge reflecteix l’essència de la festa i també es tindrà en compte l’originalitat. Santi Terricabras (@santi_tc1975) va ser el
guanyador de l’any passat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments