Inici Actualitat Concert de festa major ‘Els violoncels oblidats’ diumenge a la capella Santa...

Concert de festa major ‘Els violoncels oblidats’ diumenge a la capella Santa Llúcia

0
COMPARTIR

Aquest diumenge a partir de les 6 de la tarda la Capella de Santa Llúcia de Taradell acollirà un concert de festa major. Es tracta del concert ‘Els violoncels oblidats’ amb la presència dels violoncelistes Amat Santacana i Clàudia Romaní.

Interpretaran peces amb violoncels que actualment compten com a perduts i que al segle XVIII n’hi havia de diferents mides i diferentes cordes i amb diferents sistemes d’afinament diferents als actuals. La venda d’entrades tindrà lloc mitja hora abans del concert i el preu és de 10 euros. Està organitzat pels Amics de Santa Llúcia.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments