Inici Actualitat El tobogan gegant i els inflables d’aigua triomfen entre els més petits

El tobogan gegant i els inflables d’aigua triomfen entre els més petits

0
COMPARTIR

Per segona vegada Taradell ha pogut gaudir d’un tobogan gegant d’aigua. La primera vegada es va programar per la Festa Major d’hivern 2018, però es va acabar ajornant fins a la Festa de l’Esport pel mal temps. En canvi, aquest dimecres la calor i el sol han estat uns aliats perfectes per a aquesta activitat.

De fet, hi havia llargues cues de nens i nenes, i pares i mares per poder baixar, sobretot, pel tobogan gegant d’aigua. Aquest estava instal·lat a mig carrer Ramon Pou per aprofitar el fort pendent i grans i petits s’ho han passat d’allò més bé. També hi havia altres inflables ideals per als més petits, alguns d’ells també amb aigua.

Podeu veure més imatges de l’activitat a la Galeria de fotos de la Festa Major 2019.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments