Inici Actualitat El Jovent Republicà de Taradell organitza una nova edició de la gimcana...

El Jovent Republicà de Taradell organitza una nova edició de la gimcana gitana

0
COMPARTIR

En el marc de la Festa Major de Taradell el Jovent Republicà de Taradell va organitzar aquest dimecres a la tarda una nova edició de la gimcana gitana. A l’exterior del pavelló d’esports El Pujoló un bon nombre de joves i de nens i nenes han participat en les diferents proves que els proposaven.

Entre elles, haver de pujar per una pujada on hi havia un plàstic regat amb aigua i sabó, agafar amb la boca caramels en uns cistells plens d’aigua i farina o passar-se un ou llançant-lo. Els més petits també havien de superar altres proves on tampoc hi faltava l’aigua com a protagonista.

Podeu veure més imatges de l’activitat a la Galeria de fotos de la Festa Major 2019.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments