Inici Actualitat Tot preparat per l’inici de la Festa Major de la urbanització La...

Tot preparat per l’inici de la Festa Major de la urbanització La Roca de Taradell

0
COMPARTIR

La Urbanització La Roca de Taradell celebrarà la seva festa Major, aquest dissabte durant tot el dia, amb les següents activitats:

Al matí a les 10 tindrà lloc el mercat de 2a mà i un concurs de dibuix a la Plaça Sant Quirze, juntament amb un Taller a càrrec del Parc de les Olors al parc de la Font del Ravató. A la tarda es duran a terme tres activitats més. La primera tindrà lloc a les 4 amb el trenet a tota la urbanització. Una hora més tard, a les 5, hi haurà la festa Holi i Festa de l’Escuma a la Plaça Sant Quirze. I per finalitzar, a dos quarts de 6, es farà un concurs de berenars.

I al vespre, a la pista de La Roca, tindrà lloc el sopar a les 9. Més tard, a les 11, es podrà gaudir d’un concert en directe “Les nits d’estiu” amb Dami Álvarez. I per concloure la Festa Major, a les 12, Dami Álvarez de nou i Gerard Preseguer estaran a càrrec de la discomòbil amb servei de bar inclòs. Durant tot el dia hi haurà a disposició caixes solidàries. Podeu consultar actes i horaris al nostre apartat d’Agenda.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments