Inici Actualitat L’Aplec de la sardana de Taradell celebra l’edició número 73

L’Aplec de la sardana de Taradell celebra l’edició número 73

0
COMPARTIR

Diumenge a la tarda la zona del bosc del Pujoló es va omplir d’amants de la sardana. La 73a edició de l’Aplec de la Sardanda de Taradell va gaudir d’una tarda esplèndida i de bon temps, orgnitzada per l’Agrupació Sardanista Taradell.

Les sardanes van ser interpretades per les tres cobles que acostumen a participar-hi: la Genisenca, els Lluïsos i la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. A banda de les més de 20 sardanes que es van ballar, el tenor Manel Gost va cantar la sardana ‘El puntaire’ de Joan Viladomat, interpretada per la Cobla Lluïsos de Taradell. La pubilla de Taradell, Laia Camprubí, en nom de l’Agrupació li va agrair la col·laboració amb un petit obsequi.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments