Inici Actualitat 141 persones grans de Taradell protagonistes del 65è Homenatge a la Vellesa

141 persones grans de Taradell protagonistes del 65è Homenatge a la Vellesa

0
COMPARTIR

Taradell ha celebrat aquest diumenge l’edició 65 de l’Homenatge a la Vellesa. Un total 141 de persones grans del poble han participat a la festa, organitzada pel Patronat de la Vellesa de Taradell.

Com és habitual la festa ha començat amb una missa a l’església Sant Genís de Taradell, on els homenatjats han assistit amb els seus padrins i padrines, juntament amb representants de l’Ajuntament de Taradell. A la missa hi han actuat alumnes de l’Escola Les Pinediques de Taradell, en representació de les escoles del poble.

A la sortida s’ha fet el tradicional vermut popular. El Centre cultural Costa i Font ha acollit el dinar on hi han participat 168 persones. Als nous homenatjats, un total de 12, se’ls ha imposat la insígnia del Patronat. Els dos avis de més edat, Lluís Reig i Assumpció Crusellas, han estat els encarregats del tallar el pastís, juntament amb la pubilla i l’hereu de Taradell. La Festa s’ha tancat amb l’actuació del grup de Combo de l’Escola de Música de Taradell amb Lluc Segarra, Guifré Lucas i Sergi Gutiérrez.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments