Inici Actualitat Els alumnes de 2n de Primària de l’escola Les Pinediques guanyen un...

Els alumnes de 2n de Primària de l’escola Les Pinediques guanyen un dels Premis Pilarín Bayés de contes

0
COMPARTIR

L’auditori de Sant Cugat del Vallès va acollir aquest dimecres el lliurament del 16è Premi Pilarín Bayés de contes escrits per nens i nenes de Primària. Un dels premis del cicle inicial va ser per als alumnes de 2n de Primària de l’escola Les Pinediques de Taradell. Concretament pel conte ‘El dret d’anar a l’escola’.

El conte col·lectiu va partir d’un treball de Sant Jordi. El Premi proposa cada curs una temàtica diferent i els contes rebuts es classifiquen en quatre categories. La temàtica proposada per aquest curs 2018-19 és Els drets dels infants. Els alumnes van escollir un dret, el dret a anar a l’escola, a partir del qual girava la història inventada, escrita i dibuixada.

Els Premis tenen com a objectiu fomentar la lectura i apropar els llibres als infants, estimular la seva imaginació i fer-los reflexionar i treballar temàtiques al voltant dels valors. De cada cicle, el Jurat escull 5 contes, que són publicats en un llibre il·lustrat per la mateixa Pilarín Bayés. El Premi és convocat per l’Editorial Mediterrània juntament a l’Obra Social Sant Joan de Déu.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments