Inici Actualitat Quatre taradellencs premiats al XXXI Concurs literari de l’Ajuntament de Gurb

Quatre taradellencs premiats al XXXI Concurs literari de l’Ajuntament de Gurb

0
COMPARTIR

Dissabte es va fer el lliurament de la 31a edició de Concurs literari, convocat per l’Ajuntament de Gurb, i quatre taradellencs van rebre un premi. Es tracta de quatre alumnes del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès.

Arnau Casals, de 3r de Primària, va rebre el Premi Ot el Bruixot al millor text narratiu. Àstric Bernardo, de 4t de Primària, el Premi Pilarín Bayés, mentre que Aina Garcia-Talavera, de 5è de Primaria, el Premi Gianni Rodari. Finalment, Pau Montaña, de 6è de Primària, va rebre el Premi Emili Teixidor. Els alumnes van rebre un lot de llibres.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments