Inici Actualitat 39a Festa del soci de l’Esbart dansaire Sant Genís aquest diumenge

39a Festa del soci de l’Esbart dansaire Sant Genís aquest diumenge

0
COMPARTIR

L’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell celebra aquest diumenge la Festa del soci, que arriba a la 389a edició. L’activitat s’iniciarà a les 12 del migdia amb els tradicionals balls de bastons pels carrers del municipi.

Al migdia es farà l’arrossada popular al Centre cultural Costa i Font. Per participar-hi cal comprar tiquets a Can Vilaró, al preu de 12 euros el menú d’adults i 7 l’infantil. A la tarda i ja obert a tothom es farà una roda d’esbarts infantils i juvenils a la sala gran del Centre cultural, a partir de les 5 de la tarda. Hi participaran la DansaJove de Navàs, la Rosa d’Abril de Castellterçol, els Dansaires de l’Hospitalet, la Joaquím Ruyra de Blanes i l’esbart Sant Genís de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments