Inici Actualitat Joan Dausà presentarà a Taradell el 25 d’agost el seu últim disc...

Joan Dausà presentarà a Taradell el 25 d’agost el seu últim disc ‘Ara Som Gegants’

0
COMPARTIR
Foto: Diari ARA

El dissabte 25 d’agost a les 11 de la nit el cantautor Joan Dausà actuarà a Taradell, en el marc de la Festa Major d’estiu. Ho farà en el recuperat espai del Pujoló, que antigament havia acollit actes de festa major.

Hi presentarà el seu tercer disc ‘Ara Som Gegants’, després de l’aturada que va fer el 2015. El concert serà gratuït i s’hi podran escoltar cançons com ‘Jo Mai Mai’, ‘Truca’m’ o ‘Si ens veiessis’. Joan Dausà serà aquest divendres actuant al Festival de Cap Roig i el proper 29 de novembre al Palau de la Música. El concert està programat per l’Ajuntament de Taradell.

Aquí pots veure el vídeoclip del cançó ‘La gran eufòria’ del seu últim disc.

Les Macedònia, el diumenge 26

Mentrestant, el diumenge 26 d’agost a la tarda (18h) també hi haurà un altre concert gratuït per als més joves. El grup Macedònia tornarà a Taradell, després de l’actuació que ja va fer el 2013 al pavelló d’esports. Aquest cop el concert es farà a l’aire lliure, al Passeig Sant Genís, i servirà per presentar el disc ‘Estic contenta’.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments