Inici Actualitat Actuació de l’Esbart dansaire Sant Genís a la localitat basca de Berango

Actuació de l’Esbart dansaire Sant Genís a la localitat basca de Berango

0
COMPARTIR

Cap de setmana al País Basc de l’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell. La delegació taradellenca va participar des de divendres i fins dissabte a la nit en els actes de celebració del 75è aniversari del grup Otxandategi Dantza Taldea, a la localitat de Berango.

El divendres al migida es va fer la recepció oficial dels grups participants. I és que també hi participava el grup amfitrió i un grup de Colòmbia. A la recepció hi va participar l’alcalde de Taradell, Lluís Verdaguer, i el president de l’Esbart, Miquel Vivet, juntament amb la pubilla i un dansaire.

Els dansaires de l’Esbart Sant Genís van fer diferents actuacions al llarg del dissabte i tampoc es van oblidar de visitar la zona. Per exemple, van arribar fins a San Juan de Gaztelugatxe. Aquest diumenge els taradellencs ja tornaven després d’haver fet el retorn a la visita que el grup de Berango va fer a Taradell l’any 2015.

 

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments