Inici Actualitat El Consell de Joventut de Taradell obre concurs per trobar el disseny...

El Consell de Joventut de Taradell obre concurs per trobar el disseny dels gots reutilitzables de Festa Major

0
COMPARTIR

El Consell de Joventut de Taradell ha convocat un concurs públic per escollir el disseny que portaran els gots reutilitzables que s’utilitzaran duranta la Festa Major Jove de Taradell 2018. El termini per presentar propostes es tanca el 30 de juny.

Les bases determinen que el logotip ha de ser d’un sol color i ha d’incloure ‘Festa Major Jove Taradell’ (sense any). Les propostes s’han d’enviar al correu electrònic cjtaradell@gmail.com en format PNG.

Hi pot participar tothom que sigui major de 16 anys i el disseny guanyador s’endurà un obsequi sorpresa del Consell de Joventut.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments