Inici Actualitat La pluja no frena la 38a edició de la Festa del Soci...

La pluja no frena la 38a edició de la Festa del Soci de l’Esbart dansaire Sant Genís

0
COMPARTIR

La pluja d’aquest diumenge només va obligar a reubicar el ball de bastons que es feia en el marc de la 38a Festa del soci de l’Esbart dansaire Sant Genís. Els balls que s’havien de fer pel poble durant el migdia, es van haver de fer a la sala del mig del Centre cultural Costa i Font, amb participació de dansaires grans i petits.

Allà s’hi van poder veure els grups infantils amb els bastons o una Polca d’Ours amb petits i grans. Al migdia, un bon nombre de gent va poder gaudir de l’arrossada i les botifarres que es van preparar al mateix Centre cultural amb presència de dansaires, monitors, junta i pares i mares.

Finalment, a la tarda va tenir lloc la roda d’esbarts infantils i juvenils a la sala gran del Centre cultural.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments