Inici Actualitat Dues taradellenques guanyen un premi Sambori Òmnium 2018 de la demarcació Alt...

Dues taradellenques guanyen un premi Sambori Òmnium 2018 de la demarcació Alt Ter-Garrotxa

0
COMPARTIR

El Casal Camprodoní ha acollit aquest diumenge l’acte de lliurament dels Premis Sambori Òmnium de la demarcació de l’Alt Ter-Garrotxa. Dues alumnes taradellenques del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès s’han endut un dels premis.

Concretament, en la categoria de cicle mitjà i de cicle superior. En la primera la Mireia Teixidor, alumna de 4t de Primària, ha aconseguit el tercer premi per una narració titulada ‘L’Òrfena’. Mentrque l’alumna Lisha Ye, de 6è de Primària, ha guanyat el segon premi amb la narració ‘Vull viatjar’.

En aquesta edició 2018 hi ha hagut 18 alumnes guardonats (sis d’ells osonencs) de les comarques de La Garrotxa, Osona, Lluçanès i Ripollès en sis categories diferents. Els guanyadors passen a la fase final a nivell nacional que es farà en la Festa del Tinter de les lletres catalanes.

El Premi Sambori és un guardó de narrativa en català dirigit a alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans.

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments