Inici Actualitat Taradell manté els balls de bastons, però es queda sense caramelles per...

Taradell manté els balls de bastons, però es queda sense caramelles per Pasqua

0
COMPARTIR

La tradició de les caramelles no ha tingut continuïtat a Taradell aquest 2018. El poble no ha gaudit de la tradició del diumenge de Pasqua. L’Agrupament Rocaguinarda, que era l’entitat que les cantava, no ho ha fet aquest any per falta de cantaires, malgrat tenia la intenció de mantenir la tradició.

Recordem que les caramelles es van recuperar a Taradell cap a finals dels anys 70 de la mà d’El Cau.

Els únics que han mantingut la tradició de sortir per Pasqua han estat els bastoners de l’Esbart dansaire Sant Genís. Han actuat al Càmping La Vall, al davant de l’Església Sant Genís a la sortida de la missa del dia de Paqua i al davant de l’Ajuntament de Taradell.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments