Inici Actualitat Inscripcions obertes per als tallers per a dones ‘Eines per viure en...

Inscripcions obertes per als tallers per a dones ‘Eines per viure en positiu: el viatge de ser dona’

0
COMPARTIR

Taradell acollirà a partir de l’11 d’abril els tallers per a dones ‘Eines per viure en positiu: el viatge de ser dona’. Els tallers estan organitzats per l’Ajuntament de Taradell, amb el suport de la Mancomunitat La Plana, i són gratuïts.

A Taradell els tallers es portaran a terme els dimecres d’1/4 e 3 a 3/4 de 5 de la tarda al Centre cultural Costa i Font. En total hi haurà vuit sessions que aniran a càrrec de Piti Capella.

Es tracta d’un taller per a dones on a través de diverses metodologies es farà un viatge per a conèixer-se millor a una mateixa, ser més lliure i més feliç. Es trobaran eines personals per afrontar els canvis de la vida i per a comprendre com els models interioritzats condicionen aquests canvis.

Per a realitzar la inscripció o per informar-se’n més, cal trucar a la Mancomunitat La Plana al telèfon de l’Àrea Social (93 812 54 45) de dilluns a divendres de 9 a 2 del migdia i també de dilluns a dijous de 3 a 5 de la tarda. El termini per a fer la inscripció és el 6 d’abril. Les places són limitades i tenen prioritat les persones empadronades als mateixos municipis.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments