Inici Actualitat El 16è Premi literari Solstici de Taradell augmenta la dotació econòmica als...

El 16è Premi literari Solstici de Taradell augmenta la dotació econòmica als premiats

0
COMPARTIR

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font ja ha fet públiques les bases per participar a la 16a edició del Premi literari Solstici. Com l’any passat, hi ha dues categories: una per a adults a partir de 16 anys i una d’infantil fins a 12 anys (Premi Jordi Capell).

En la categoria d’adults s’augmenta la dotació econòmica, ja que es podrà optar a un premi de 400 euros (100 euros més) als primers premis de prosa i poesia, i de 250 euros als segons. En categoria infantil els premis seran un lot de llibres. Els treballs es poden presentar abans del 28 d’abril. L’acte de lliurament dels premis serà el 16 de juny a les 12 del migdia a la mateixa Biblioteca. Aquí podeu consultar les bases.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments