Inici Actualitat Diumenge s’inicia el 5è Cicle de músiques a Santa Llúcia

Diumenge s’inicia el 5è Cicle de músiques a Santa Llúcia

0
COMPARTIR

Aquest diumenge 11 de febrer s’inicia la 5a edició del Cicle de músiques a Santa Llúcia. El certamen té previst programar cinc concerts que s’allargaran en el temps fins a finals del mes de maig.

La primera proposta serà aquest diumenge a les 6 de la tarda a la Capell de Santa Llúcia de Taradell. El concert titulat ‘Contrastos musicals’ comptarà amb les interpretacions d’Anna Urpina al violí barroc i modern, i Dani Espasa al clavecí i piano. L’actuació comptarà amb dues parts, una centrada més en l’època barroca i una segona de més contemporània.

Concerts fins a finals de maig

El Cicle comptarà amb un total de cinc concerts. El segon tindrà lloc el 4 de març també a Santa Llúcia amb un concert de cambra de l’OBC. El tercer serà el 8 d’abril a l’Església Sant Genís amb la Coral Càrmina. Els dos últims es faran al maig. El primer el 6 de maig amb un concert de Bach a 3 amb Joel Bardolet, José Mor i Olga Manescu. I el segon el 27 de maig amb un concert del Grup Àtria amb música barroca.

Tots els concerts tenen un preu de 10 euros i amb aforament limitat.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments