Inici Actualitat Volei, espectacles infantils, ball i festa jove per completar la Festa Major...

Volei, espectacles infantils, ball i festa jove per completar la Festa Major 2017

0
COMPARTIR

Dissabte amb propostes de festa major molt variades. Durant tot el matí es va celebrar la 3a edició del Torneig de vòlei gespa, al camp municipal de la Roureda. Una activitat que ja comença a ser molt tradicional i que enguany va comptar amb la participació de 20 equips que durant tot el matí han hagut, no només de competir, sinó de patir la forta calor.

A la tarda va ser el torn per als més petits. A la Plaça de les Eres va començar un espectacle infantil itinerant. Va passar per diferents punts del centre del poble amb un espectacle a càrrec de la companyia Tot terreny, que portava per títol ‘El General Bum Bum’.

Al vespre es va fer el tradicional sopar de Festa Major al Centre cultural Costa i Font amb més de 150 persones, que van poder gaudir també de ball i concert.

Propostes nocturnes per als joves

Durant divendres i dissabte la Festa Jove va centrar l’activitat al pavelló d’esports El Pujoló amb uns concerts bàsicament centrats en versions. El divendres els joves de l’Eskerda van obrir foc. I tot seguit, la Banda Neon va sorprendre molt gratament amb les seves interpretacions de clàssics i temes de tots els temps.

El dissabte va començar el grup Ojo de buen cubero perquè el grup Sixtus posés tothom a ballar amb una actuació molt intensa i plena de versions, davant un nombrós públic que va gaudir de valent amb l’última nit de concerts.

Aquest diumenge al matí davant la forta calor la festa de l’escuma ha anat perfecte. Petits i grans han ballat al ritme de la companyia Amadeu i Cia. Abans, molts taradellencs no s’han volgut perdre la tradicional caminada popular, organitzda pel Centre Excursionista Taradell.

Podeu veure més fotografies a la Galeria d’Imatges de la Festa Major 2017.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments