Inici Actualitat El Consell de joventut de Taradell programa dues nits festives, una holi...

El Consell de joventut de Taradell programa dues nits festives, una holi festa i la segona edició de la baixada de carretons

0
COMPARTIR

El Consell de Joventut tindrà un gran protagonisme en la Festa Major de Taradell 2017. El dimarts 22 d’agosta a la tarda iniciarà les seves activitats amb la 2a Baixada de carretons a l’Avinguda dels Vilademany. Després de la bona acceptació i la massiva assistència de pública del 2016, en aquesta ocasió es canvia d’horari per fugir de la forta calor i començarà a les 7 de la tarda.

Una de les novetats serà l’organització d’un Festival Holi Party, que tindrà lloc el dimecres 23 d’agost. A les 7 de la tarda tothom qui vulgui podrà participar d’una trobada amb la música i la pols de colors com a protagonistes. Això sí, es recomana portar roba blanca i vella. El Consell de Joventut col·labora en l’organització que fa l’Ajuntament de Taradell.

Dos dies de propostes musicals

Enguany hi haurà dos dies de Festa Jove al pavelló d’esports El Pujoló, coincidint amb el divendres 25 d’agost i dissabte 26 d’agost. Com ja es va fer en l’edició de l’any passat, només podran entrar els majors de 16 anys.

El divendres serà una nit ple de versions. Obrirà les actuacions el jove grup L’Eskerda, format per joves taradellencs que s’inicien en el món de la música. Una jove formació que començarà a animar la nit per donar pas a la Banda Neon. Un grup que portarà molta gresca i diversió amb les versions, de tots els estils, com a base i per a tots els públcis. Des de temes dels anys 80 fins rock, rumba o temes mítics de discoteca.

El dissabte obrirà els concerts la formació Ojo de buen cubero. Procedents de Sants presentaran el seu nou disc ‘Ingovernables’ amb barreja de rumba, reggae, ska i rock. Els sis integrants del grup combinen el català i el castellà amb cançons reivindicatives i amb molta alegria.

I tancaran els concerts la formació Sixtus, que oferiran un munt de versions amb molts estils musicals. Els 7 músics d’arrel osonenca s’han consolidat com un dels grups de versions més festius.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments