Inici Actualitat L’Envelat de la Plaça de les Eres 2017 torna el 24 d’agost...

L’Envelat de la Plaça de les Eres 2017 torna el 24 d’agost amb propostes per a tots els públics

0
COMPARTIR

El dijous 24 d’agost tindrà lloc la 3a edició de l’Envelat de la Plaça de les Eres. Sota l’organització d’una petita comissió que gira entorn de Taradell.com i amb l’estreta col·laboració de l’Ajuntament de Taradell, la proposta seguirà la mateixa filosofia: generar un acte lúdic, festiu, popular i per a totes les edats.

Els membres de l’organització han tornat a apostar per taradellejar i, de nou, s’han realitzat les compres als comerços del municipi i comprometent-se a repartir els beneficis a fins socials.

Voluntat solidària

L’Envelat de la Plaça de les Eres és una proposta sense ànim de lucre d’un conjunt de persones que volen col·laborar en fer més atractiva la Festa Major de Taradell. Des dels seus inicis la voluntat ha estat que fos molt popular i, si es pot, que també tingués un caràcter solidari.

Si l’activitat genera beneficis, un cop pagades les despeses, es farà una donació a l’Associació Sant Tomàs

Per aquest motiu, tornarem a oferir servei de bar amb entrepans de botifarra i begudes amb la principal finalitat de poder finançar totes les actuacions previstes i la logística. I al mateix temps, si generem beneficis, ja ens hem comrpomès a fer una aportació econòmica a l’Associació Sant Tomàs, dedicada a oferir serveis a persones amb discapacitat psíquica. Després de dues edicions podem dir que hem donat més de 2.000 euros entre les aportacions fetes a Osona contra el càncer i la campanya Arnau 97 per lluitar contra la malaltia X-ALD.

Després de la millora de l’any passat, aquest any torna a haver-hi venda anticipada de tiquets per la botifarrada (inclou entrepà i beguda). Properament publicarem quan s’obre la venda i on es podran adquirir. A més, hi haurà una àmplia logística de cocció per evitar cues i estalviar temps a la gent.

Tornen les propostes infantils

Aquest any, en no coincidir amb el Toca canalla, l’Envelat tornarà a apostar per activitats familiars i per als més petits. Per aquest motiu, avancem l’hora d’inici i es començarà a les 8 del vespre amb un concert-espectacle d’animació de la companyia Homenots amb el taradellenc Jordi Font. Ens proposaran un recull de cançons infantils clàssiques catalanes interpretades en diferents estils com rock, reggae o swing on podran gaudir tant petits com grans.

Després d’aquest concert, una de les novetats serà un espectacle molt visual d’habilitats. Serà quan es comenci a fer fosc amb l’actuació del britànic Shaun Forde. Amb els Cerca Circ ens proposarà un espectacle amb foc i malabars.

Propostes per a tots els públics i servei de bar i entrepans de botifarra

Les versions no falten mai

El plat fort arribarà amb el concert de versions, que no ha faltat mai en les dues edicions anteriors de l’Envelat. Aquest any els encarregats d’animar la Plaça de les Eres seran la formació All Covers. Des d’Alcover ens oferiran un concert amb versions de tot tipus i estils, en l’única actuació que aquest estiu fan per terres osonenques.

Les propostes es tancaran amb discomòbil i, de nou, amb Gigi Langostino repetirà punxant per posar un final de festa, que esperem haurà agradat a petits, grans i avis i, sobretot, als taradellencs i taradellenques.

Rifa d’obsequis

Per acabar-ho de completar, es tornarà a fer una rifa. Tots els qui hagin comprat tiquets anticipats gaudiran d’una tira gratuïta per als sortejos de diversos regals. També es podran comprar tires el mateix dia de l’envelat. El sorteig es farà abans del concert de versions, al voltant de les 22h o 22:30h.

Per cert, per a tothom qui faci fotos, selfies o instagrams relacionats amb l’Envelat, us proposem l’etiqueta #envelat2017. Al mateix temps, hi haurà un marc selfie penjat a la Plaça que podrà ser utilitzat lliurement per qui vulgui.

L’Envelat de la Plaça de les Eres és possible gràcies a la col·laboració d’una trentena de taradellencs, i compta amb el suport i col·laboració de l’Ajuntament de Taradell i Protecció Civil.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments