Inici Actualitat El CP Taradell no passa de semis a la fase final de...

El CP Taradell no passa de semis a la fase final de la Copa de la Lliga nacional catalana

0
COMPARTIR

El CP Taradell ha acomiadat la temporada aquest diumenge amb la disputa de la fase final de la Copa de la Lliga nacional catalana. La competició amb els quatre equips que es van classificar la setmana passada en la fase prèvia a Taradell, es disputava a Cerdanyola del Vallès.

Els taradellencs, però, no han estat encertats en un mal partit i amb mal arbitratge i han quedat eliminats en el partit de semifinals que obria el diumenge. Davant del Sentmenat, els taradellencs han perdut per 3 a 7. En l’altra semifinal, victòria del CP Congrés davant del Piera per 4 a 2.

Sense temps pràcticament ni per dinar, han disputat el partit pel tercer i quart on els taradellencs, pràcticament de vacances, han tornat a perdre davant del Piera de forma contundent per 5 a 13. El títol de la Copa se l’ha endut el Sentmenat en guanyar a la final per 3 a 1 al Congrés.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments