Inici Actualitat Quasi 300 persones participen a la 7a caminada intergeneracional del Col·legi Sant...

Quasi 300 persones participen a la 7a caminada intergeneracional del Col·legi Sant Genís i Santa Agnès

0
COMPARTIR

El Col·legi Sant Genís i Santa Agnès ha celebrat la 7a edició de la caminada intergeneracional. S’ha fet aquest dijous amb la participació d’alumnes del col·legi i els seus avis i àvies. La iniciativa es tracta de fer caminant un traçat planer pels entorns de Taradell amb l’objectiu que la gent gran i els més petits s’interrelacion.

Enguany, hi havia inscrites unes 280 persones. La caminada ha comptat també amb un esmorzar a Cal Noi Xic, on s’ha aprofitat per fer un recital de poesia enmig del bosc. Aquest any l’activitat estava organitzada pels alumnes de 3r de Primària, que s’encarreguen del projecte intergeneracional.

S’ha comptat amb la col·laboració del Centre Excursionista Taradell, Protecció Civil Taradell i l’AMPA del col·legi.

 

 

Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments