Inici Actualitat La Cobla Lluïsos presenta llibre-cd per commemorar els 140 anys d’història

La Cobla Lluïsos presenta llibre-cd per commemorar els 140 anys d’història

0
COMPARTIR

llibre-140-anys-lluisos

El Centre cultural Costa i Font va acollir dissabte a la tarda el concert per presentar el llibre-cd de la Cobla Lluïsos de Taradell, amb motiu del seu 140è aniversari. La formació sardanística més antiga de Catalunya va interpretar un concert amb peces que repassaven el centenar llarg d’anys, sota la direcció d’Esteve Molero. El concert va comptar amb les col·laboracions de Jordi Parrot a la veu i el saxo, i Marcos Faus a la trompeta.

La presentació del llibre-cd obre els actes de commemoració dels 140 anys. Aquest llibre repassa de forma cronològica una quinzena de peces sardanístiques per a cobla amb una gran varietat d’estils. La Cobla presentarà aquest llibre per diferents punts de la geografia catalana.

llibre-140-anys-lluisos2

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments