Inici Actualitat A partir de dilluns el tram del carrer de la Vila a...

A partir de dilluns el tram del carrer de la Vila a partir de l’Ajuntament estarà tallat per obres

0
COMPARTIR

carrer-vila-2017

Durant tres mesos la circulació pel tram superior del carrer de la Vila, entre l’Ajuntament i el carrer Catalunya, estarà afectat per obres. Aquest fet farà que no s’hi pugui circular amb normalitat.

Les obres serviran per substituir la canonada d’aigua potable i les escomeses del carrer. S’executaran per trams començant pel davant de l’Ajuntament. Això farà que la circulació quedi tallada en aquest primer tram i alguns carrers que hi toquen canviaran de sentit de forma provisional per agilitzar l’entrada i sortida de vehicles de la zona.

Pel que fa als veïns, tindran accés exclusiu per entrar als garatges. Però l’horari per treure els vehicles dels garatges serà abans de les 8 del matí i per tancar-los després de les 8 del vespre. Les obres van a càrrec de l’empresa Sorea.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments