Inici Actualitat El casal de gent gran de Taradell fa un taller d’embolcalls reutilitzables

El casal de gent gran de Taradell fa un taller d’embolcalls reutilitzables

0
COMPARTIR

taller-embolcalls-casal-2017

El casal de gent gran de Taradell va acollir el 28 de març un taller d’embolcalls reutilitzables, coneguts popularment com a “Boc’N Rolls”. Set persones grans es van animar a participar d’aquesta activitat creativa en la que van aprendre a realitzar un embolcall de roba, que es pot posar a la rentadora i utilitzar-se infinitat de vegades. D’aquesta manera, el seu ús ajuda a la reducció de residus i contribueix a la cura del medi ambient.

taller-embolcalls-casal-20173A més, les participants varen endur-se el patró d’aquesta peça per tal de poder fer tants embolcalls reutilitzables com desitgin. Aquest taller, organitzat per l’Àrea de medi ambient de la Mancomunitat La Plana tenia com a objectiu crear consciència sobre la importància de reduir residus i oferir una alternativa sostenible al paper de plata, utilitzat encara moltes vegades per embolcallar els entrepans.

Es calcula que cada embolcall d’entrepà té una vida de 6 anys i per tant s’estalviaran 15 kg de paper de plata amb aquests anys. Aquest taller ha rebut el suport també de l’Ajuntament de Taradell, de l’Associació de jubilats de Taradell i del Programa de Dinamització de gent gran de la Mancomunitat La Plana.

taller-embolcalls-casal-20172

taller-embolcalls-casal-20174

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments