Inici Actualitat L’Esbart Sant Genís celebra la Festa del Soci en el 60è aniversari...

L’Esbart Sant Genís celebra la Festa del Soci en el 60è aniversari de l’entitat

0
COMPARTIR

festa-soci-esbart-sant-genis-2017

La Festa del Soci de l’Esbart dansaire Sant Genís de Taradell va ser especial per a l’entitat aquest diumenge. I és que durant aquest 2017 es compleixen 60 anys de l’Esbart dansaire. Per aquest motiu, durant el dinar de germanor es va tallar un pastís commemoratiu. Per fer-ho l’actual president, Miquel Vivet, va fer-ho amb l’ajut dels expresidents i familiars d’expresidents que participaven a la festa.

festa-soci-esbart-sant-genis-20172Al matí es va fer la tradicional cercavila de bastoners pel centre del poble, amb l’habitual actuació davant de l’església Sant Genís. Hi van participar també els bastoners més petits de l’Esbart. A la tarda es va fer una roda d’esbarts amb actuacions dels grups infantil i juvenil a la sala gran del Centre cultural Costa i Font.

festa-soci-esbart-sant-genis-20175

festa-soci-esbart-sant-genis-20176

festa-soci-esbart-sant-genis-20173

festa-soci-esbart-sant-genis-20177
festa-soci-esbart-sant-genis-20174

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments