Inici Actualitat El CP Taradell celebra una tarda de disfresses

El CP Taradell celebra una tarda de disfresses

0
COMPARTIR

carnaval-cp-taradell-20172

Divendres a la tarda el Club Patí Taradell va organitzar un carnaval. Al Pavelló municipal El Pujoló es van fer partidets entre jugadors, amb l’al·licient que tots anaven disfressats. També hi van participar alguns pares i entrenadors i hi havia pinyates amb sopreses per colpejar.

Al llarg de la tarda es van donar premis a la millor disfressa i es va fer el sorteig d’una panera entre tots els participants. Tots ells van poder gaudir també d’un berenar a base de coca i xocolata desfeta.

carnaval-cp-taradell-20174

carnaval-cp-taradell-20173

carnaval-cp-taradell-2017

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments