Inici Actualitat Convocada la 15a edició del Premi literari Solstici de Taradell

Convocada la 15a edició del Premi literari Solstici de Taradell

0
COMPARTIR

premiats-premi-solstici-2016

La Biblioteca Antoni Pladevall i Font ja ha fet públiques les bases per participar a la 15a edició del Premi literari Solstici. En total hi ha dues categories: una per a adults a partir de 16 anys i una d’infantil (Premi Jordi Capell).

En la categoria d’adults es podrà optar a un premi de 300 euros als primers premis de prosa i poesia, i de 200 euros als segons. En categoria infantil els premis seran un lot de llibres. Els treballs es poden presentar abans del 29 d’abril. L’acte de lliurament dels premis serà el 17 de juny. Aquí podeu consultar les bases.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments