Inici Actualitat La 4a edició del Cicle de músiques a Santa Llúcia s’inicia aquest...

La 4a edició del Cicle de músiques a Santa Llúcia s’inicia aquest diumenge

0
COMPARTIR

presentacio-4t-cicle-musiques-santa-llucia-2017

L’Associació Amics de Santa Llúcia de Taradell enceta aquest diumenge la quarta edició del Cicle de músiques a Santa Llúcia. De nou, tornarà a comptar amb cinc concerts, un d’ells, com es va fer l’any passat, tancarà el cicle al Teatre-Auditori de Calldetenes.

Els tres primers concerts tindran lloc a la Capella de Santa Llúcia de Taradell, mentre que el quart es farà a la Capella del Santíssim de l’Església Sant Genís. L’objectiu torna a ser difondre i fer arribar el gaudi de l’experiència musical en primera persona.

El concert inaugural tindrà lloc a les 6 de la tarda i comptarà amb Jordi Claret i Jean Baptiste Texier als celos i Raúl Garcia al violí. Interpretaran les dues últimes suites de cello de Bach després que en edicions anteriors ja es van interpretar les altres.

El 12 de març (18h) es farà un concert amb quatre immigrants com a protagonistes musicals. En col·laboració amb Som Dones, quatre dones interpretaran música de Brahms, Beethoven i Mendelssohn. Les protagonistes seran l’alemanya Sarah Bels, la búlgara Yana Tsanova, la francesa Claire Bobij i la romanesa Olga Manescu. L’acte s’enmarcarà en les activitats dedicades al Dia internacional de la dona.

El 2 d’abril (18h) la guitarra serà l’instrument protagonista. El guitarrista d’Amposta Ferran Talarn oferirà un concert amb la interpretació de peces de diferents autors i estils. El 30 d’abril (18h) actuarà el pianista Xavier Pardo amb peces de Mozart, Rachmaninov i List a la Capella del Santíssim de l’església de Taradell.

Finalment, el cicle es tancarà el 14 de maig (18h) amb un vespre amb Schubert. El grup Rebla’t, habitual al cicle, actuarà al Teatre-Auditori de Calldetenes.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments