Inici Actualitat Un cartell de la taradellenca Anna Aparicio il·lustrarà el Carnaval de Rubí...

Un cartell de la taradellenca Anna Aparicio il·lustrarà el Carnaval de Rubí 2017

0
COMPARTIR

cartell-carnaval-rubi-2017La il·lustradora de Taradell Anna Aparicio ha guanyat el concurs de cartells del Carnaval 2017 de Rubí. El certamen, que convoca l’Ajuntament de Rubí, ha comptat amb la participació de 22 cartells de 19 autors d’arreu de l’Estat espanyol.

El cartell d’Anna Aparicio duia per lema ‘Un Carnaval com cal’ i mostra set personatges disfressats en actitud divertida i amb colors molt vius i traç d’il·lustració infantil.

El cartell d’Anna Aparicio es convertirà, d’aquesta manera, en la imatge oficial del Carnaval 2017 de Rubí, que se celebrarà entre el 23 de febrer i l’1 de març. A més, l’autora rebrà un premi en metàl·lic de 750 euros i la seva obra s’exposarà al vestíbul de la Biblioteca Municipal Mestre Martí Tauler amb una selecció dels millors del certamen.

Anna Aparicio té 25 anys, és llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i ha cursat diferents estudis d’il·lustració. Per exemple, ha publicat diversos llibres, entre els que destaca el conte ‘El núvol’, que va presentar a la Biblioteca Antoni Pladevall i Font l’any 2013.

anna-aparicio-conte

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments