Inici Actualitat Els agents locals de Taradell troben mort un home al seu domicili

Els agents locals de Taradell troben mort un home al seu domicili

0
COMPARTIR

policia-taradell

Els agents locals de Taradell han trobat aquest divendres al migdia una persona morta al seu domicili després d’accedir-hi per la força. Es tracta d’un home de 60 anys que vivia sol a la zona de La Plaça, concretament a l’habitatge de sobre el bar Sport. Quan els agents han entrat a l’habitatge, la persona ja era morta.

bar-sport-taradellSegons sembla els veïns haurien alertat del fet en estranyar-se que l’home no donés senyals de vida durant aquests últims dies i sentissin el televisor engegat. Segons ens han confirmat els agents locals, un cop ha arribat la dotació dels Mossos d’Esquadra s’ha procedit a esbotzar la porta per entrar. Els agents han trobat la persona i el televisor engegat.

El metge de guàrdia del dispensari s’ha personat a l’habitatge per certificar la mort i el metge forense ha intervingut perquè es portessin a terme els serveis funeraris. No es coneixen les causes de la mort, tot i que, consultats els Mossos d’Esquadra, no hi havia signes de violència i es tractaria d’una mort biològica.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments