Inici Actualitat El col·legi Sant Genís i Santa Agnès farà dimecres un mercat solidari...

El col·legi Sant Genís i Santa Agnès farà dimecres un mercat solidari per la campanya Arnau 97

0
COMPARTIR

cartell-mercat-solidariEl col·legi Sant Genís i Santa Agnès se suma a la Campanya Arnau 97 per recaptar fons per a la investigació de la malaltia X-ALD. Per aquest motiu, aquest dimecres ha organitzat un mercat solidari de 6 a 8 de la tarda al Centre Cultural Can Costa i Font. En aquest acte solidari, es vendran manualitats nadalenques fetes pels alumnes de tota l’escola, obres d’art aportades per particulars i per alumnes de l’escola municipal L’Arpa.

També està previst que hi hagi un photocall solidari i se sortegi un dinar per a dues persones al Restaurant El Nou Montseny. També es donarà caldo, gràcies a la col·laboració d’Aneto, que ha regalat una setantena de litres per les persones que col·laborin.

El preu de tots els productes dependrà de l’aportació que vulgui fer cadascú. L’acte serà obert a tothom.

El mercat solidari està organitzat pels alumnes de 4t de Primària del col·legi Sant Genís i Santa Agnès, responsables del projecte Implica’t. Aquest any estan treballant en àmbits tan diversos com la lluita contra les malalties minoritàries o la lluita contra l’erradicació de la pobresa en el nostre entorn més proper.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments