Inici Actualitat L’Agrupació Sardanista Taradell celebra la castanyada a la Plaça de les Eres

L’Agrupació Sardanista Taradell celebra la castanyada a la Plaça de les Eres

0
COMPARTIR

castanyada-sardanes-2016

L’Agrupació Sardanista Taradell ha organitzat aquest diumenge a la tarda la tradicional castanyada. Aprofitant el bon temps, s’ha pogut fer a la Plaça de les Eres amb la participació de la Cobla Genisenca.

Durant un parell d’hores el centre de Taradell s’ha omplert de molta gent, sobretot forània, per ballar sardanes amb la possibilitat de degustar castanyes, ja que es feien coure a la mateix plaça. Als presents se’ls va obsequiar amb torrades amb cansalada perquè poguessin berenar.

castanyada-sardanes-20163

castanyada-sardanes-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments