Inici Actualitat Obren les inscripcions per a la 37a edició de la Rupit-Taradell

Obren les inscripcions per a la 37a edició de la Rupit-Taradell

0
COMPARTIR

rupit-taradell-2015

Ja estan obertes les inscripcins per a la 37a edició de la Marxa Rupit-Taradell. Aquesta tindrà lloc el 20 de novembre amb un total de 43,5 quilòmetres de recorregut i aquest any un euro de cada inscripció es destinarà a la campanya Arnau 97.

Les inscripcions a la Rupit-Taradell es poden fer a través de la web del CET o presencialment al local de l’entitat de dimecres a dissabte de 2/4 de 8 a les 9 del vespre abans. Els preus oscil·len entre els 19,5 i 34 euros, en funció de si ets soci del Centre Excursionista i si hi vas en autocar.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments