Inici Actualitat Els Mossos detenen un veí de Taradell amb 223 plantes de marihuana

Els Mossos detenen un veí de Taradell amb 223 plantes de marihuana

0
COMPARTIR

detingut-marihuana-2016

Els Mossos d’Esquadra van detenir el passat 14 de setembre un veí de Taradell de 54 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. La detenció es va fer perquè cultivava marihuana a casa seva. Segons els Mossos, disposava d’un hivernacle al costat de casa on hi havia 223 plantes de marihuana.

detingut-marihuana-20163La investigació va començar a principis de setembre quan els Mossos van tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana en una casa a Taradell. Les investigacions van descobrir que al costat de la casa hi havia un terreny agrícola amb un hivernacle, d’on sortia una forta olor a marihuana.

Així, el 14 de setembre es van dirigir al domicili i van parlar amb el propietari que els va reconèixer tenir una plantació i els hi va ensenyar. Per això, van detenir-lo per un delicte contra la salut pública. Més tard, van fer una entrada i escorcollar l’interior de la casa i l’hivernacle, on van localitzar un total de 223 plantes de marihuana en diferents estats de floració.

Segons els Mossos, el garatge estava habilitat per realitzar cultius intensius amb tres habitacles amb instal·lació elèctrica, focus, ventiladors i diferents productes de cultiu. El detingut va passar el 16 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Vic.

detingut-marihuana-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments