Inici Actualitat Guillem Roma presenta ‘Nòmades’ amb un ple a can Costa i Font

Guillem Roma presenta ‘Nòmades’ amb un ple a can Costa i Font

0
COMPARTIR

fm taradell 2016 concert guillem roma

El Centre cultural Costa i Font es va omplir de gom a gom aquest divendres a la nit per seguir el concert del cantautor osonenc Guillem Roma. Va presentar el seu treball ‘Nòmades’ acompanyat de la Camping Band Orchestra i va fer les delícies de tot el públic present.

fm-taradell-2016-concert-guillem-roma2-A la Camping Band Orchestra hi tocava un dels professors de l’Escola de Música de Taradell, Marc Casas. Mentrestant, Guillem Roma, amb el seu peculiar estil i moltes ranxeres i música d’altres arrels, també va sorprendre en solitari amb la seva guitarra i amb petits instruments. El públic també hi va posar de la seva part per gaudir de valent.

Mentrestant, a la tarda es van fer les sardanes berenar als jardins de can Costa amb la Cobla Lluïsos. L’Agrupació Sardanista Taradell va oferir entrepans de botifarra. A la mitja part el Grup de Recerca Local va presentar un documental sobre ‘Mingo Poiós’, un personatge popular de llegenda. La projecció es va fer a la sala del mig del centre cultural.

presentacio-documental-mingo-poiosEs tracta d’un personatge, de nom Domènec Vallmitjana, que va viure de 1879 a 1937. En els seus últims anys es va convertir en un rodamón i li van posar el sobrenom de Mingo Poiós. El documental s’ha realitzat amb entrevistes a set persones que el van conèixer o documents escrits.

Teniu més fotos a la Galeria de Festa Major 2016.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments