Inici Actualitat La caminada i les sardanes vermut no fallen a la cita habitual...

La caminada i les sardanes vermut no fallen a la cita habitual de la Festa Major 2016

0
COMPARTIR

fm-taradell-2016-sardanes-vermut2

Aquest diumenge Taradell s’ha despertat amb dues de les activitats habituals que es fan durant la Festa Major. De bon matí, el Centre Excursionista Taradell ha realitzat una caminada popular de més de dues hores per recórrer els entorns de Taradell. La sortida i arribada dels participants es feia a la Plaça de les Eres amb molta presència de gent.

fm-taradell-2016-sardanes-vermut3Més cap al migdia ha tingut lloc les sardanes vermut en un dels millors espais de Taradell. La Font Gran s’ha vestit de festa major per embolcallar l’activitat, organitzada per l’Agrupació Sardanista Taradell i amb la participació de la Cobla Lluïsos.

El dia s’ha tancat amb una gran presència de taradellencs que no s’han volgut perdre el sopar de gala de la Festa Major amb un concert i ball final de l’Orquestra Gerunda.

fm-taradell-2016-sardanes-vermut

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments