Inici Actualitat The Penguins, el voleigespa i el teatre marquen el segon dia de...

The Penguins, el voleigespa i el teatre marquen el segon dia de Festa Major 2016

0
COMPARTIR

fm-taradell-2016-penguins

Activitats molt variades aquest dissabte a Taradell en el marc de la Festa Major d’estiu 2016. El dia va començar amb un torneig de voleigespa al camp municipal de la Roureda. Un total de 14 equips van participar en la segona edició de la competició en una matinal amb molt de sol i calor. L’objectiu era gaudir i passar-ho bé.

fm-taradell-2016-voleigespa

A la tarda, va arribar un dels plats forts per als més petits. La formació The Penguins van portar a la Plaça de les Eres el seu ‘Reggae per xics’, coincidint amb el cinquè aniversari. Amb el seu ritme característic, la plaça es va omplir de gom a gom per seguir l’actuació, que a mitja tarda havia perillat per la pluja.

fm-taradell-2016-gottic-teatreA la nit Gottic Teatre  a estrenar l’obra ‘Un vol diferent‘, adaptació de l’obra ‘Boeing Boeing‘ de Marc Camoletti, sota la direcció d’Eva Molet amb mitja sala gran plena del Centre cultural Costa i Font. Era la primera de les dues representacions previstes durant aquesta festa major, basada en una comèdia entre dones i un home de negocis. L’obra es podrà tornar a veure el diumenge 28 d’agost a les 7 de la tarda.

El dia es va tancar amb un correfoc pels carrers del centre del poble a mitjanit amb l’escamot de diables de Calldetenes. Podeu veure més imatges a la galeria que hem obert de la Festa Major 2016.

the-penguins-muntatge

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments