Inici Actualitat Un espectacle infantil dels Pepsicolen tanca els Juliols a la fresca de...

Un espectacle infantil dels Pepsicolen tanca els Juliols a la fresca de Taradell

0
COMPARTIR

espectacle-infantil-pepsicolen-2016

La Plaça de les Eres va acollir aquest diumenge a la tarda l’última activitat del cicle Juliols a la fresca de Taradell, que s’ha fet en les últimes setmanes. En aquest cas, va ser un espectacle infantil que va anar a càrrec del Pep Callau i els Pepsicolen.

Els presents van haver de participar de l’animació de l’espectacle ‘Marremango’ i, sobretot, van ser objecte dels comentaris de Pep Callau que no va deixar escapar ningú que passava per la plaça. Molt de confetti, desfilades a l’estil de models de passarel·la, alguna cursa de cotxets i molta interacció van arrencar molts riures entre els nombrosos presents.

espectacle-infantil-pepsicolen-20166

espectacle-infantil-pepsicolen-20162

espectacle-infantil-pepsicolen-20166

espectacle-infantil-pepsicolen-20165

espectacle-infantil-pepsicolen-20164

espectacle-infantil-pepsicolen-20163

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments