Inici Actualitat Activitats estiuenques per a joves a Taradell

Activitats estiuenques per a joves a Taradell

0
COMPARTIR

cartell-activitats-joves-2016El Puntal i l’Ajuntament de Taradell, a través de la Mancomunitat La Plana, tornaran a oferir activitats d’estiu per als joves del poble. Dilluns comença un curs de premonitor de lleure que s’allargarà fins l’1 de juliol i es realitzarà al Centre cultural Costa i Font.

Però no serà l’única oferta. Es podran realitzar activitats fins a mitjans de juliol tan variades com paintball, hollyparty, supertobogan, una sortida a Illa Fantasia, Bubble Football o un bateig de submarinisme. La majoria d’activitats tindran lloc en municipis de la Mancomunitat, tot i que també se’n faran fora d’Osona.

A El Puntal es portarà a terme una activitat de simulador de Formula 1 el 17 de juliol a la tarda. Per a inscripcions i més informació es pot anar a El Puntal.  Les activitats són per a joves a partir dels 13 anys i les activitats tenen un preu màxim de només 5 euros.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments