Inici Actualitat Taradell i Avià fan un intercanvi de casals de la gent gran

Taradell i Avià fan un intercanvi de casals de la gent gran

0
COMPARTIR

intercanvi-casals-taradell-avia-2016

Una cinquantena de persones entre gent gran, més tècnics i polítics de Taradell van participar a l’intercanvi de casals amb el municipi d’Avià. Aquesta activitat consta de dos intercanvis, en cadascun dels quals un poble fa d’amfitrió i l’altre de visitant. L’Associació de jubilats de Taradell, l’Ajuntament i la Mancomunitat La Plana han treballat conjuntament per portar-lo a terme.

Dilluns Taradell va fer de poble amfitrió en rebre la gent gran al casal amb un bon esmorzar i una exposició de ninots amigurumis i peces de vestir fetes amb mitja. A continuació, va tenir lloc una explicació dels diferents llocs emblemàtics i d’interès de Taradell a la sala de plens de l’Ajuntament.

intercanvi-casals-taradell-avia-20164L’explicació va anar acompanyada d’una ruta guiada pel centre històric del poble a càrrec del taradellenc Salvador Solagran. El recorregut va passar per la Plaça de les Eres, la capella de Santa Llúcia, la Plaça, la Sagrera i l’Església. També es va visitar l’Ecomuseu, amb explicacions d’Aurora Montserrat, i l’Alzinar de la Roca, on en Ramon Presseguer va mostrar eines històriques relacionades amb la vida rural i els mitjans de transport.

A continuació, es va oferir un dinar al restaurant La Masia de Taradell. Després d’aquest bon àpat hi va haver animació a càrrec del grup MTI. La regidora de serveis socials de l’Ajuntament de Taradell, Araceli Garcia, i l’alcalde Lluís Verdaguer, van acompanyar la gent gran durant la jornada, com també personal tècnic dels dos ajuntaments participants en l’intercanvi.

Aquest programa d’intercanvi de casals, promogut pels dos Ajuntaments i l’Associació de jubilats de Taradell permet conèixer els diferents municipis participants, al mateix temps que crear vincles i compartir experiències entre les persones grans. La tornada es farà al Berguedà el proper mes d’octubre.

intercanvi-casals-taradell-avia-20163

intercanvi-casals-taradell-avia-20162

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments