Inici Actualitat Se suspèn la recerca del taradellenc desaparegut des de dilluns

Se suspèn la recerca del taradellenc desaparegut des de dilluns

0
COMPARTIR

pere-cabanasEls equips de recerca de Pere Cabanas, taradellenc desaparegut des de dilluns al matí, han donat per finalitzat el dispositiu per buscar-lo. Aquest divendres a la tarda ja no s’ha iniciat la recerca sobre el terreny i al migdia ja s’havia desmuntat el punt de coordinació al pavelló d’esports. Després de tres dies i mig no s’ha trobat cap indici ni prova de la seva desaparició ni que estigui per la zona.

Malgrat la gran tasca que han realitzat Bombers, Mossos, Creu Roja, Protecció Civil, agents locals i més de 500 voluntaris, no s’ha aconseguit cap resultat. En total aquests dies s’han rastrejat més de 50 quilòmetres quadrats amb una cinquantena de grups d’entre 6 i 8 persones.

Segons fonts municipals, els Mossos no desactiven el cas, però es centraran en voltar per la zona i investigar. La decisió de suspendre la recerca s’ha fet d’acord amb la família del desaparegut. Tot i això, és manté la crida per si algú té alguna pista o informació. L’Ajuntament de Taradell agraeix la gran mobilització que hi ha hagut i l’esforç fet tant per voluntaris com professionals.

Segons els Bombers de la Generalitat, quan no hi ha cap pista ni indici que pugui portar a la localització d’un desaparegut, no existeix un termini per donar la recerca per finalitzada, sinó que s’avalua cada cas concret. El dispositiu de recerca es va activar el dimarts al migdia, després de rebre la denúncia de la família. L’última vegada que havia estat vist amb la seva bicicleta va ser el dilluns a les 9 del matí.

Des d’aleshores el dispositiu de recerca va rastrejar espais com Puiglagulla i la zona propera a la casa de pagès El Camp, entre la via de tren i el barri de Mont-rodon. També es van ampliar als municipis veïns de Tona i Santa Eugènia de Berga.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments