Inici Actualitat Vetllada de xocolata i novel·la negra aquest dissabte a Santa Llúcia

Vetllada de xocolata i novel·la negra aquest dissabte a Santa Llúcia

0
COMPARTIR
Monument d'exaltació a la pau

Fruit de la casualitat, aquest dissabte a la tarda es farà una vetllada de xocolata i literatura a la Capella de Santa Llúcia. Concretament, hi haurà la presentació del llibre ‘Sigue la mala vida’ de Carles Quílez.

En una entrevista a SER Catalunya del Xocolater de Taradell, aquest va comentar que un dels seus llibres preferits era de l’escriptor i periodista Carles Quílez. L’entrevistadora va comentar-li al final que coneixia molt l’escriptor i a partir d’aquí es van conèixer i va sorgir la idea de presentar el seu últim llibre a Taradell.

L’acte, que començarà a 2/4 de 7 de la tarda, comptarà amb l’autor de llibre, la periodista Pilar Agudo i Raül Cegarra. A banda de presentar el llibre, es farà un maridatge de bombons i vins inspirats en la trama de la novel·la.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments