Inici Actualitat El CP Taradell diu quasi adéu a l’ascens en perdre contra l’HP...

El CP Taradell diu quasi adéu a l’ascens en perdre contra l’HP Tona

0
COMPARTIR

cp-taradell-recurs-2015L’horari poc habitual del partit entre el CP Taradell i l’HP Tona no va servir perquè els taradellencs sumessin la victòria. Aquest diumenge a les 9 de la nit al pavelló del Pujoló el CP Taradell va perdre per 3 a 5 contra el Tona, un rival directe per l’ascens.

La derrota allunya l’equip de Pep Rifà de la primera posició, que continua ocupant l’Alpicat. El partit va començar bé pels taradellencs, ja que un gol de Marc Soler a l’inici va posar-los per davant en el marcador. Però la igualtat va ser la nota dominant. El Tona va empatar, de seguida. A la mitja part, però, s’hi va arribar amb 2 a 1, gràcies a un nou gol de Soler a l’equador del primer temps.

A la represa, els tonencs van tornar a igualar el marcador. I tot va quedar per decidir a la part final del derbi. A quatre minuts pel final el Tona va fer el 2 a 3 i el Taradell va apretar de valent per buscar l’empat. Va arriscar i no va obtenir premi, ja que els visitants van marcar dos gols més per sentenciar. Marçal Casadevall a poc pel final va posar el definitiu 3 a 5 al marcador.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments