Inici Actualitat Taradell ja disposa d’un espai lúdic i de salut per a la...

Taradell ja disposa d’un espai lúdic i de salut per a la gent gran

0
COMPARTIR

espai-salut-gent-gran

A l’Avinguda Mossèn Jacint Verdaguer, just al costat de l’EAS Taradell, s’hi ha instal·lat fa pocs dies un espai lúdic i de salut destinat a la gent gran. Es tracta d’un circuit d’exercicis suaus que potencien diferents parts del cos, ja sigui per activar-les o obligar al seu ús.

espai-salut-gent-gran4La zona, de format allargat, disposa d’una vintena d’exercicis que promouen l’exercici i el moviment de la gent gran no només a nivell físic, sinó també mental. Així, per exemple, hi ha un pont de llistons, discos cognitius on cal fer coincidir formes, colors i números, cargols de dits per fer moure els canells, bancs amb pedals, seients mòbils, pedals de mans o zones amb textures.

Els exercicis es poden realitzar sols o en companyia d’altres companys o familiars. L’objectiu és ajudar la gent gran que tinguin activitat física. La seva ubicació també té un doble objectiu. Està a la vora de l’EAS perquè fins i tot els propis usuaris de l’equipament esportiu puguin fer servir l’espai, sota la tutel·la dels monitors en alguna hora concreta. L’espai, però, està obert a tot el públic, independentment de l’edat.

L’equipament ha estat finançat completament per la Diputació de Barcelona, mentre que l’Ajuntament de Taradell ha hagut d’adequar el terreny.

espai-salut-gent-gran2

espai-salut-gent-gran3

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments