Inici Actualitat ERC Taradell tanca campanya electoral divendres amb una xerrada col·loqui

ERC Taradell tanca campanya electoral divendres amb una xerrada col·loqui

0
COMPARTIR

cartell-electoral-erc-2015ERC Taradell organitza aquest divendres l’únic acte electoral per a les eleccions del Congrés dels Diputats del 20 de desembre. Serà un acte que servirà per tanca la campanya electoral. Tindrà lloc a 2/4 de 9 del vespre al Celler de l’Hotel Rosa.

La xerrada col·loqui comptarà amb la presència de Nani Altimiras, l’única candidata d’Osona per part d’ERC a les eleccions. L’acte s’ha plantejat des d’un punt de vista distès per parlar de la campanya i també del paper de les dones en la formació del nou país. Està obert a tothom.

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments