Inici Actualitat Els aficionats a les motos de Taradell col·laboren amb La Marató de...

Els aficionats a les motos de Taradell col·laboren amb La Marató de TV3 2015

0
COMPARTIR

marato-motards-taradell-2015

Matinal solidària aquest dissabte a Taradell. El grup de trialers i motards de Taradell van posar el seu granet de sorra a l’edició 2015 de La Marató de TV3, enguany dedicada a l’obesitat i la diabetis. El moment culminant de la iniciativa va ser a l’aparcament de la Carpa quan la quarantena de participants i les seves motos van reproduir la paraula ‘La Marató’ a través de la seva disposició.

marato-motards-taradell-20152Abans els participants van fer un petit recorregut pel poble en moto. A l’aparcament de La Carpa hi havia una petita paradeta on tothom qui volia podia fer aportacions voluntàries a La Marató. També es venien samarretes del grup de Motards de Taradell i hi havia xocolata desfeta per qui volgués al preu de 2 euros i es destinava a la Marató.

marato-motards-taradell-20153

COMPARTIR
Subscriu-te
Notifica
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments